L. Asanavičiūtės taurės vaikinų krepšinio varžybų finalas

L. Asanavičiūtės taurės vaikinų krepšinio varžybų finalas

 

no images were found

     

      2014 m. balandžio 23 d. Vilniaus Karoliniškių gimnazijoje vyko jau tradicija tapusios Vilniaus miesto mokyklų vaikinų krepšinio finalinės varžybos L. Asanavičiūtei atminti. Prie Loretos Asanavičiūtės memorialinės lentos buvo padėtos gėlės ir uždegta žvakelė, kuri vėliau, po oficialaus renginio atidarymo, buvo nunešta prie Televizijos bokšto. Sporto salėje visus jaunuosius krepšininkus ir sirgalius nuotaikingai pasveikino Karoliniškių gimnazijos moksleivių aerobikos grupė.

      Dėl trečios ketvirtos vietos susitiko Jono Pauliaus II gimnazijos krepšininkai su Spindulio pagrindinės mokyklos komanda. Rezultatu 80:38 laimėjo Jono Pauliaus II gimnazijos komandos jaunieji krepšininkai, kurie iškovojo trečiąją vietą.

      Dėl 1-osios vietos susitiko Sausio 13-osios mokyklos komanda su Karoliniškių gimnazijos komanda. Rezultatu 82:59 laimėjo Karoliniškių gimnazijos krepšininkai, kurie tapo 1-osios vietos laimėtojais ir iškovojo taurę.  Antrąją vietą užėmė Sausio 13-osios mokyklos komanda.

      Nugalėtojus pasveikino Karoliniškių seniūnė Violeta Gedminaitė, buvo įteikti padėkos raštai ir atminimo dovanos. Kiekviena komanda gavo po krepšinio kamuolį, o rezultatyviausi kiekvienos komandos žaidėjai buvo apdovanoti ir asmeninėmis dovanomis. 

Direktoriaus pavaduotoja Audronė Būdienė   

Comments are closed.