Įspūdžiai po kelionės į Stokholmą

Įspūdžiai po kelionės į Stokholmą

      Man patiko viskas, nes ši ekskursija mano gyvenime buvo pati įdomiausia. Viskas buvo puikiai suplanuota. Stokholmas be galo graži sostinė. Kelionė keltu buvo labai įdomi, smagiai praleidome laiką su draugais. Be abejo, norėčiau ją pakartoti. (Agnė Čereškaitė)

      Iš šios kelionės patys geriausi įspūdžiai. Kelionė buvo labai smagi, daug pramogų. Pati Švedija ir jos miestas Stokholmas labai įspūdingas ir gražus, visiškai skiriasi nuo mūsų sostinės. Kelionė keltu pati smagiausia, antrą kelionės dieną buvo nereali diskoteka, kuri įsiminė labiausiai ir išliks nostalgija dar ilgai! Su draugais praleidome patį geriausią laiką! Labai dėkoju mokytojoms, tikiuosi daugiau tokių kelionių. (Gitana Černauskaitė)

      Kelionėje į Stokholmą patyriau išties neužmirštamų akimirkų! Nors pačiame Stokholme buvome trumpą laiką, tačiau pats vykimo procesas buvo TOBULAS. (Danas Alešiūnas)

      Man didžiausią įspūdį paliko Stokholmo senamiestis, keltas. Žmonės Švedijoje labai draugiški, mieste labai daug gražių tiltų, įvairių lankomų vietų. Paliko įspūdį kelto dydis, pramogų kiekis. Praleidau labai gerai laiką su draugais, susipažinau su naujais žmonėmis. (Rokas Vengrauskas)

      Švedijoje labiausiai patiko senamiestis. Sužavėjo tai, kad žmonės ten labai draugiški. Taip pat labai patiko pramogos bei nakvynė kelte. Susipažinome su naujais žmonėmis, pašokome diskotekose bei tiesiog smagiai praleidome laiką su draugais kajutėse. (Greta Kovaitė)

      Kelionė į Švediją buvo labai gera ir labai man patiko. Stokholmas labai gražus miestas, o žmonės labai kultūringi bei linksmi. Kelte irgi buvo labai smagu, nes ten buvo daug veiklos. Ačiū už kelionę! (Simas Kičas)

      Kelionė buvo labai įdomi ir linksma. Miestai labai gražūs. Labiausiai patiko plaukti laivu. Patiko gamta ir salos. Patiko, kad davė laisvo laiko. Siūlau tikrai nuvažiuoti į Švediją. Labiausiai įsiminė vaizdas pro laivo langą. (Saulė Aleknavičiūtė)

      Kelionė man labai patiko. Stokholmas – gražus miestas. Man labiausiai patiko laive. Kadangi oras buvo labai geras, tai kelionė buvo tikrai puiki. Tikrai siūlau nuvažiuoti. (Domantė Bervidytė)

      Kelionė buvo smagi. Patiko keltis keltu, patiko gražus ir tvarkingas Stokholmas, skanus maistas. Tik buvo nuobodoka kelionė autobusu ir buvo labai mažai vietos. Ryga, Talinas nustebino savo senamiesčiais. (Tomas Vaskela)

      Tai buvo pirma mano kelionė laivu į kitą šalį, o įspūdžiai tiesiog kaip sapne! Svarbiausia tai, kad kelionė buvo su gera kompanija ir visada tvyrojo gera nuotaika. Pirma kelionės diena šiek tiek prailgo autobuse, bet pagaliau pasiekus Estiją sukilo visos emocijos, nes greit plauksim! Tik įžengusi į keltą pasijaučiau kaip labai prabangioj vietoj, buvo gražus fojė, grojo muzikantai, taip ir norėjosi sau įgnybti, įsitikinti, kad tai realybė, o ne sapnas… Vaizdas pro kelto langą… Tiesiog kažkas nuostabaus, tai, ko pamiršti būtų neįmanoma. Pagaliau atplaukusi į Švediją pasijaučiau labai jaukiai ir ramiai, Stokholmas – labai ramus ir gražus miestas, o kadangi oras buvo labai geras, tai bus dar nuostabiau. Senamiestis toks gražus! Žmonės visi draugiški. Tiesiog visiems labai rekomenduočiau, kas nebuvo, tikrai aplankykit Švediją, nepasigailėsit! (Laura Chadauskaitė)

      Kelionė buvo nuostabi, kupina įspūdžių, kurie įsimins visam gyvenimui. Pati Švedija ir jos sostinė Stokholmas yra vienas iš gražiausių pasaulio kampelių, kokiuose man yra tekę būti. (Ugnė Čepulytė)

      Ekskursija į Švediją man išties labai patiko. Ekskursija buvo puikiai suplanuota, niekada nenuobodžiavom, muziejai buvo labai įdomūs, ypač Vazos laivo.  Kelionė kelte buvo taip pat linksma. Šios ekskursijos tikrai nepamiršiu. (Ūla Mazgelytė)

      Kelionė į Švediją buvo labai smagi. Labai patiko Stokholmo centro aplinka: švarūs parkeliai, mandagūs, besišypsantys praeiviai, nuostabūs, dideli puošnūs pastatai, muziejai. Ši kelionė tikrai buvo labai smagi ir kupina nuotykių, ją atsiminsiu ilgai. (Julija Jermilova)

      Švedijoje buvo be galo gražu! Man ten be galo patiko, su mielu noru ten galėčiau gyventi. Ta atsmosfera visiškai kitokia nei pas mus Lietuvoje. Visi žmonės laimingi, su šypsenomis, be galo draugiški! Panorama taip pat gan skiriasi. Visur vanduo,visur švara, visur tvarka. BE GALO GERAI PRALEISTAS LAIKAS!!! (Brigita Treigytė)

      Visa kelionė buvo nuostabi. Kelto kontrolės buvau sulaikytas. Išsigandau labai, bet tai išėjo į naudą, nes su darbuotojais pabendravau angliškai, ko man labai trūko, nes gėdijausi šnekėti svetima kalba. Baisiai išgąsdinau visus kelionės draugus, bet nebuvau apkaltintas niekuo, nes nieko draudžiamo ar neteisėto neturėjau.
      Pati kelionė buvo nuostabi. Stokholmas toks gražus, gaila, kad brangus, bet linksmybių buvo nemažai. Įdomiausia dalis buvo paskutinė naktis kelte. Visą naktį buvau „ant kojų“, tą naktį vyko diskoteka, kuriuoje linksminausi iki paryčių, nes turėjau nuostabią kompaniją. Nepasigailėjau, kad keliavau kartu su klase, kiekviena sekundė  tapo įsimintiniausia. Tai buvo gyvenimo įvykis.
(Justas Djakonovas)

      Kelionėje labiausiai patiko laikas kelte. Stebino stulbinantys vaizdai, jūros grožis, saulėlydis, saulėtekis, salos. Kelte buvo labai daug pramogų, todėl laikas, praleistas su draugais, tikriausiai įsimintiniausias įvykis gyvenime. Keliauti per Estiją į Švediją tikrai buvo smagu. Įdomu buvo pamatyti šių šalių miestų grožį, apsilankyti parduotuvėse, kokių nėra Lietuvoje. Stebino miesto švara Švedijoje ir žmonių draugiškumas. Labai patiko Vazos muziejus. Taip ir nesupratau, kaip tą laivą atgabeno į uždarą erdvę. Norisi tokių kelionių vis daugiau, nes ne tik pamatai pasaulį ir būni su draugais, bet ir arčiau susibendrauji su naujais žmonėmis ir mokytojais. Gera mokytojus pažinti ne tik klasėje, bet ir svetimoje erdvėje. Taigi daugiau tokių kelionių! (Greta Kazlauskaitė)

2017 m. kovo 4-6 d.

Comments are closed.